17 Şubat 2015 Salı

Silivri'de bebeklere özel stüdyo nasıl olacak ?


Yakında Silivri'de ilk olacak olan bebeklere özel stüdyom faliyete geçecek. Peki bu stüdyo nasıl olacak ?
     Öncelikle herşey bebek ve çocuklara özel olacak. Studyo diyince aklınıza düz ayak dükkan gelmesin , burası bir stüdyo daire. İçi özel dizayn edilmiş, bebeklerinizin ihtiyacı olabilecek herşeyi barındıran , hem keyifli, hem farklı ,çekim aralarında annelerimizle kahvemizi içebileceğimiz sıcacık bir ortam olacak.
    Çekimlerde öyle bildiğimiz fotoğrafçılardaki gibi ışıklar, para flashlar vs. olmayacak tabiki. Her cepheden güneş ışığı alan biyerde stüdyom, ayrıca bir adette sürekli soft ışık 5500k (güneş ışığı) olacak. Kısacası hiç bir çekim bebeklerinize en ufak bir zararlı ışık içermeyecek.
   Bebek fotoğrafçılığında aksesuar , fon, sepet , kutu, kostüm o kadar çok malzemeler kullanıyorum ki , bunları evlerinize sığdırmam imkansız olduğundan stüdyo gereklilik haline geldi. Tabiki yinede yenidoğan ya da bebek fotoğraflarını evlerinde çektirmek isteyenlerde olacaktır , buda mümkün. Stüdyo dışı çekmiyoruz diye bir şey yok :)
   Şimdilik bu kadar yeterli gerisi de sürpriz olsun :))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Fotoğrafçılık Hikayem

Zaman zaman bu işe nasıl başladığımı, nasıl ilerlediğimi merak edenler oluyor. Anlatmaktan en çok zevk aldığım konulardan biri aslında bu. Ç...